Mengelmoes doet weer mee aan de Rabo ClubSupport actie!

Ook dit jaar doet Mengelmoes weer mee aan de Rabo ClubSupport actie.

Ons bestedingsdoel met het geld verkregen uit de Rabo ClubSupport is:

Mengelmoes viert in 2024 haar 20-jarig jubileum. Wij willen onze festiviteiten en concert daaromheen perfect gaan organiseren.

De voorbereidingen daartoe zijn reeds opgestart. Mengelmoes komt goed voor de dag met nieuwe kleding en een vernieuwde geluidsinstallatie.

Wel kan onze aanhanger kan nog een grondige opknapbeurt gebruiken, waardoor wij ons nog beter (en veilig! ) presenteren. Ten behoeve van ondersteunende beelden bij onze optredens willen wij graag audiovisuele middelen aanschaffen.

De termijn waarin gestemd kan worden is: van 4 september t/m 26 september 2023.

 Stemmen op Mengelmoes kan via de Rabo App of op www.rabobank.nl/clubsupport

Voorwaarden om te stemmen ;

Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen.

Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.

Elk lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.

Door het uitbrengen van een stem door een lid accepteert het betreffende lid dat persoonlijke gegevens worden geregistreerd en in het kader van Rabo ClubSupport worden gebruikt door Rabo ClubSupport.

Rabo ClubSupport behandelt de gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet beschikbaar aan derden, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren van Rabo ClubSupport.

Leden van de Coöperatieve Rabobank kunnen alleen stemmen op verenigingen/stichtingen die deelnemen bij de lokale leefomgeving waarbij het lid is ingedeeld.